Motion control

Motion control staat in voor het besturen, automatiseren en optimaliseren van het productieproces. Het gecontroleerd verplaatsen van een product binnen een productielijn.

Motion control systemen vormen het hart van uw machinepark. Zij controleren de snelheid, synchroniseren alle assen en sturen de I/O’s. Daarbovenop verzorgen de motion controllers de communicatie met het overkoepelende ERP-systeem.

Motion control maakt gebruik van programmeerbare elektrische aandrijvingen. Servosystemen zetten de opdracht van de besturing om in een mechanische verplaatsing. Deze verplaatsing wordt mogelijk gemaakt door servomotoren, roterende en lineaire motoren en de bijhorende sturingen. Zo zorgen wij voor vloeiend productieproces waarbij elke machine nauw aansluit op de volgende.

InduSoft zoekt altijd naar de slimste oplossing. We bekijken elk project vanuit de noden van de klant. Het minimum aantal kosten voor het maximum resultaat. U kan bij ons terecht voor zowel een stand alone applicatie als een gezamenlijk engineering project.

Indusoft Tjbk79TARiE
indusoft-Tjbk79TARiE

InduSoft… because investing in industrial software is investing in your future.