Indusoft EMPZ7yRZoGw
indusoft-EMPZ7yRZoGw

Over ons

InduSoft heeft een brede ervaring opgebouwd op het gebied van industriële automatisering. Ons belangrijkste werkterrein is de ontwikkeling en productie van innovatieve besturingsapparatuur. Ons team zet zich in om onze klanten kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten aan te bieden. Snelle en competente productondersteuning staat centraal in ons beleid.

Waarom kiezen voor InduSoft

We helpen industriële klanten graag op gebied van PLC automatisatie van het merk Beckhoff, voor de HMI programming werken we met de merken Beckhoff en Proface. We kiezen bewust voor één merk voor al onze PLC-sturingen. Focussen op Beckhoff laat ons toe een grote expertise op te bouwen specifiek voor dit merk. We schrijven code voor een brede waaier aan toepassingen van stand-alone machines tot ganse continue-productielijnen. We zijn actief in tal van verschillende sectoren.

We hebben een lange ervaring opgebouwd met motion-toepassingen, waaronder point-to-point, interpolerend en zelf superpositie toepassingen.

Bij onze aanpak gaan we rechtuit voor een glasheldere analyse waarvan we een abstractie maken. De analyse stelt u als klant op of wij doen dit voor u. Hierna bekijken we kritisch de toepassing om de machine of productielijn volgens de functionele werking op te splitsen. Zo zijn we zeker van een nauwe correlatie tussen de code en de mechanische en fysische structuur en eventuele beperkingen ervan. Dit houdt in dat wanneer een mechanische wijziging uitgevoerd wordt, er in de code relatief gemakkelijk en op dezelfde manier kan geredeneerd worden om de aanpassing uit te voeren.

Voordat we I/O-testen uitvoeren op de machine of productielijn is al onze code vooraf goed getest. Met behulp van speciaal ontwikkelde tools simuleren we alle functionaliteiten.  Eventueel volgt er een Factory Acceptance Test (FAT) zodat alle functionaliteiten correct werken wanneer we aan de machine beginnen.

We ontwikkelen tools om onze software vooraf uitermate goed te testen. Deze tools gebruiken we ook om snel en efficiënt support te geven nadat de machine is opgestart. Dit resulteert in een snelle en accurate diagnose van eventuele problemen aan de machine.

Wij kunnen u, als industriële klant, zeker bijstaan in al uw projecten.

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons.
Indusoft Tjbk79TARiE
indusoft-Tjbk79TARiE

InduSoft… because investing in industrial software is investing in your future.